Voor al uw bouwwerken is er Van Hauteghem in Oudenaarde

Bouwen en verbouwen… dat doet u met Van Hauteghem in Oudenaarde. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector: als betonspecialist blinken wij uit in het storten van waterdichte betonkelders en diverse constructies met gewapend beton. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Raadpleeg dan onze website of contacteer ons voor een antwoord op uw al vragen!

Betonkelders

Naast onze ruime vakkennis in algemene bouwwerken hebben wij tevens een specialiteit: betonkelders. Wij realiseren waterdichte betonkelders in gewapend beton voor uw woning en appartementsgebouw. Ook voor gebouwen in de agrarische sector staan wij klaar met onze expertise in betonkelders. Het plaatsen van een betonkelder heeft verschillende voordelen. Niet enkel is zo'n betonkelder waterdicht en een pak sterker dan andere kelders in gewoon beton, uw betonkelder in gewapend beton is tevens veel sneller klaar dan een traditionele betonkelder. Wat u voor die snellere service betaalt? Helemaal niets, er is namelijk geen prijsverschil. Verder is ook de afwerking van onze betonkelders egaal en kan u verzekerd zijn van mooie, gladde wanden. Op zoek naar een expert in het plaatsen van betonkelders in gewapend beton in de regio Oudenaarde en omstreken? Contacteer ons voor meer informatie.

Bekwame vaklui, ruime expertise

Wanneer u onze dienstverlening nagaat zult u al snel merken dat wij van alle markten thuis zijn wat bouwen en verbouwen betreft. Dankzij een loyaal team goed geschoolde vakmensen, weten wij keer op keer de beste kwaliteit voor al uw bouwwerken af te leveren. Omdat wij een echt familiebedrijf zijn waar de kennis van vader op zoon overgedragen werd, geniet u een klantgerichte aanpak, die onderbouwd is door pure expertise in bouwwerken.

Complete dienstverlening van A tot Z

Bij Van Hauteghem Bouwwerken nv in Oudenaarde zit u goed voor alle algemene bouwwerken, waaronder betonwerken, grondwerken, afbraakwerken en riolering. Wij staan tot uw dienst voor particuliere woningbouw, maar ook voor appartementsbouw en andere grote projecten zoals industriebouw of gebouwen voor de agrarische sector. In de hele regio van Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant kunt u op onze ondersteuning rekenen.

Hoge graad van uitvoering

Ons vakmanschap blinkt uit in het realiseren van complexe gebouwen, die aan strenge kwaliteitsnormen moeten voldoen. Dankzij onze expertise in bouwwerken weten wij als geen ander de meest nauwkeurige afwerking te garanderen, ongeacht de bouwstijl die u verkiest. Traditionele materialen, innovatieve technieken en moderne apparatuur zorgen ervoor dat wij steeds weer slagen in ons opzet: uw tevredenheid bekomen.

Stipte uitvoering en oplevering

Het team van Van Hauteghem Bouwwerken nv weet van aanpakken en realiseert alle bouw- en grondwerken vlot, efficiënt, precies en vakkundig. Wij werken steeds nauw samen met opdrachtgevers en architecten, zodat elke fase van uw project door de experten in cé in goede banen geleid kan worden. Wenst u meer inlichtingen? Contacteer ons of breng ons een bezoek op de BIZ-beurs in Gent.

Maalderijstraat 13
9700 Oudenaarde - België
Stratenplan
Tel : 055 31 67 67
info@vanhauteghem.be
BTW BE0 430525194

Ma - Vr : 08u > 20u / Za - Zo : Gesloten