Grote projecten en appartementsbouw

Bij Van Hauteghem Bouwwerken nv weten we echt alles over het professioneel storten van beton.

Van Hauteghem Bouwwerken nv in Oudenaarde staat niet alleen tot uw dienst voor woningbouw, maar ook wanneer u een groot bouwproject plant kunt u rekenen op onze uitmuntende dienstverlening inzake algemene bouwwerken. Gebouwen voor landbouw en appartementsbouw… in Oudenaarde en omgeving zijn wij zonder meer uw beste partner. Van grondwerken tot het storten van beton en alle metselwerken: op ons kunt u rekenen.

Betonkelders zijn waterdicht

Betonkelders zijn sterker dan gewone kelders

Betonkelders kunnen snel geplaatst worden

Algemene en specifieke opdrachten

Dankzij onze ruime expertise en meer dan 35 jaar relevante ervaring in de bouwsector, weten wij elk bouwproject tot in de puntjes te finaliseren. Met name complexe bouwstijlen die een hoge graad van afwerking vereisen zijn ons visitekaartje, maar ook in het kader van algemene bouw- en renovatieprojecten zetten wij alles op alles om u goed van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijke aanpak, betrokken partners

Wij zijn als geen ander thuis in de bouwsector en kunnen dan ook beroep doen op heel wat waardevolle contacten en professionele ondersteuning van de beste vakmensen in de sector. Omdat wij steevast inzetten op duurzame relaties en een persoonlijke aanpak, werken wij nauw samen met gerenommeerde architecten om uw project voor appartementsbouw in goede banen te leiden. En van deze waardevolle bedrijfsfilosofie plukt u zonder enige twijfel altijd de vruchten!

Niet wat u zoekt? Bekijk ook eens

Grondwerken

Immo

Betonkelders

Van Hauteghem Bouwwerken