Betonspecialist in West- en Oost-Vlaanderen

Expert in beton

Uitstekende dienstverlening

Perfect maatwerk

Als betonspecialist in West- en Oost-Vlaanderen bieden wij een breed pakket aan diensten aan voor zowel woning- als appartementsbouw. Bij Van Hauteghem Bouwwerken te Oudenaarde, tussen Kortrijk en Gent, beschikken wij over 35 jaar aan ervaring als familiebedrijf.

In die tijd bouwden we aan een vertrouwensrelatie met al onze klanten, waardoor wij een tevreden netwerk creëerden. Dit komt omdat wij als betonspecialist in Oost- en West-Vlaanderen altijd helder, eerlijk en transparant met u communiceren, zodat we altijd realiseren wat wij op voorhand afspreken.

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

De vele mogelijkheden bij de betonspecialist in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Als betonspecialist realiseren we een breed aanbod aan betonwerken en kelderbouw in de regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Denk hierbij bijvoorbeeld al aan algemene grondwerken en rioleringswerken. Daarnaast werken we ook aan specifiekere toepassingen. Zo plaatsen we betonkelders, die we met bewapening extra stevig maken. Daarnaast behoren ook vloerplaten, betonmuren en betonkuipen voor zwemvijvers en zwembaden tot de mogelijkheden. Informeer bij onze betonspecialist in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen naar de opties voor uw specifieke situatie. Bekijk zeker ook onze referenties om een concreet beeld te krijgen van de kwalitatieve afwerkingen die wij voorzien.

Schakel ons team in

Wilt u rekenen op onze vaste team van vakmensen voor uw betonwerken? Dan staan wij als betonspecialist in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen klaar om uw project succesvol te realiseren. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met ons om een offerte aan te vragen of om uw vragen te stellen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 055 31 67 67, het e-mailadres info@vanhauteghem.be, of het online contactformulier.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken