Bouwwerkenspecialist in West- en Oost-Vlaanderen

Expert in beton

Uitstekende dienstverlening

Perfect maatwerk

Bent u op zoek naar een bouwwerkenspecialist die zowel in West-Vlaanderen als Oost-Vlaanderen aan de slag gaat? Dan helpen wij u bij Van Hauteghem Bouwwerken in Oudenaarde, tussen Gent en Kortrijk, graag verder. Ons familiebedrijf beschikt over 35 jaar aan ervaring en in die tijd hebben we altijd gebruikgemaakt van een vast personeelsbestand aan vaardige medewerkers.

Dankzij onze eerlijke en transparante service komen klanten graag terug bij ons. Maak daarom gebruik van de diensten die wij als bouwwerkenspecialist in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen aanbieden.

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

Allerlei werkzaamheden mogelijk bij de bouwwerkenspecialist in West- en Oost-Vlaanderen

Als bouwwerkenspecialist in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen staan wij klaar voor allerlei projecten in woning- en appartementsbouw. Daarbij staan we graag klaar als betonspecialist om bijvoorbeeld waterdichte kelders te plaatsen of gladde, mooie betonnen wanden te leggen. In al deze zaken vinden wij het van groot belang dat uw wensen centraal staan. Zo spreken we graag op voorhand af wat u verwacht van het eindresultaat en geven wij eerlijk aan wat de mogelijkheden zijn. Zo staat u niet voor onaangename verrassingen na de werkzaamheden.

Contacteer ons team om een offerte aan te vragen

Wilt u onze diensten als bouwwerkenspecialist inschakelen in de omgeving van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen? Dan informeren we u graag uitvoerig over de werkzaamheden en betonwerken wanneer u contact met ons opneemt. Zo vraagt u eveneens makkelijk een offerte aan. Neem daarom contact met ons op via het telefoonnummer 055 31 67 67, het e-mailadres info@vanhauteghem.be of het online contactformulier.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken