Grondwerk op maat vanuit Oudenaarde

Expert in beton

Uitstekende dienstverlening

Perfect maatwerk

Voor grondwerk op maat kunt u rekenen op onze onderneming te Oudenaarde. Bij Van Hauteghem Bouwwerken beschikken wij over 35 jaar aan ervaring in algemene bouwwerken en betonwerken. Als professionele aannemer verlenen wij hierin telkens eerlijke en transparante dienstverlening.

Zo overleggen we graag met u de mogelijkheden en mikken we op het door u beoogde eindresultaat binnen de mate van het mogelijke. Met ons stabiele en vaste personeelsbestand is een grondwerk op maat geen probleem voor ons team uit Oudenaarde.

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

Grondwerk op maat door onze specialisten uit Oudenaarde

Wanneer wij grondwerk op maat verrichten, dan rekent u op een breed aanbod aan diensten van onze mensen te Oudenaarde. Daarmee spreken we over algemene grondwerken maar eveneens specifiekere werkzaamheden zoals kleine en grote niveleringswerken, uitgraven van funderingssleuven of rioleringswerken. Naast grondwerken kunt u bij ons terecht voor algemene bouw- en betonwerken, waaronder het aanleggen van een waterdichte kelder of betonkuipen voor zwembaden en zwemvijvers. Neem een kijkje bij onze referenties om een concreet beeld te krijgen van onze opties.

Neem contact met ons op

Zoekt u naar een onderneming die u helpt met grondwerk op maat in de brede omgeving van Oudenaarde? Laat ons team dan helpen. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft of wanneer u een offerte wilt aanvragen. U bereikt ons door te bellen naar 055 31 67 67, een e-mail te sturen naar info@vanhauteghem.be of het online contactformulier in te vullen.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken