Kelderspecialist

Expert in beton

Uitstekende dienstverlening

Perfect maatwerk

Als ervaren kelderspecialist verzorgen wij een kelder op maat. Bij Van Hauteghem Bouwwerken in Oudenaarde, tussen Kortrijk en Gent, hebben wij de kennis en het vakmanschap om als aannemer voor uw kelderbouw op te treden. In onze 35 jaar aan ervaring als familiebedrijf hebben wij een breed netwerk aan klanten opgebouwd die graag bij ons terugkomen.

Dankzij onze eerlijke en transparante service, zijn wij de kelderspecialist die helder met u communiceert en u meteen de mogelijkheden van een kelder op maat presenteert. Wilt u een kelder bouwen in West-Vlaanderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een kelderbouw op rolletjes.

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

De gewenste kelder op maat van onze kelderspecialist

Had u graag een waterdichte kelder gewenst? Of zoekt u eerder naar een stevige betonkelder met bewapening? Wilt u een kelder bouwen? Als aannemer in kelderbouw zijn wij flexibel inzetbaar voor allerlei projecten en werkzaamheden. Zo weten wij als kelderspecialist dat een waterdichte kelder op maat vele voordelen oplevert zoals mooie gladde wanden en een snelle plaatsing. Ons stabiele personeelsbestand zorgt ervoor dat wij al jarenlang vertrouwen op de vaste, deskundige medewerkers. Wanneer u op ons vertrouwt als uw aannemer voor de kelderbouw, dan realiseren we zonder twijfel het gewenste eindresultaat.

Naast kelderbouw ook andere diensten van onze aannemer

Buiten kelders bouwen als kelderspecialist voeren wij eveneens allerlei andere betonwerken en algemene werkzaamheden uit. Denk zo maar eens aan grondwerken of rioleringsinstallaties. Tevens voorzien wij ook vloerplaten, betonmuren en betonkuipen voor zwembaden en zwemvijvers naar wens. Verken zeker het brede aanbod aan diensten dat wij ter beschikking stellen.

Contacteer ons team

Wilt u een kelder op maat bouwen en zoekt u naar de gepaste aannemer voor de kelderbouw? Reken dan op ons als kelderspecialist te Oudenaarde. Van Hauteghem Bouwwerken heeft reeds projecten voltooid in Oost- en West-Vlaanderen, maar ook in Vlaams-Brabant.U kunt ons bereiken door te bellen naar 055 31 67 67, een e-mail te sturen naar info@vanhauteghem.be of het online contactformulier in te vullen.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken