Waterdichte kelder in regio Oudenaarde

Expert in beton

Uitstekende dienstverlening

Perfect maatwerk

Een waterdichte kelder realiseren de specialisten van ons familiebedrijf te Oudenaarde, in Oost-Vlaanderen, zonder problemen. Bij Van Hauteghem Bouwwerken realiseren we al 35 jaar lang een feilloze waterdichte betonkelder in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen. Daarnaast is ons vaste personeelsbestand evenzeer inzetbaar voor een rijk aanbod aan andere werkzaamheden.

U vertrouwt hierbij telkens op onze eerlijke en transparante communicatie. Die betrouwbare service leverde ons een breed netwerk aan tevreden klanten op. Kunnen onze specialisten te Oudenaarde u helpen met een waterdichte betonkelder in regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen?

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

De voordelen van een waterdichte kelder van ons bedrijf

Een waterdichte betonkelder in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen vervaardigen wij op maat van uw wensen. Daarbij rekent u automatisch op de vele voordelen die een betonkelder oplevert. Naast de waterdichte kwaliteit zijn deze kelders bijzonder stevig en staan ze met de nodige bewapening in het beton zeer stabiel onder elke constructie. Daarnaast zijn onze specialisten in staat om deze vakkundige werkzaamheden snel uit te voeren in tegenstelling tot traditioneel gemetste kelders. Tenslotte biedt een waterdichte betonnen kelder ook mooie, gladde wanden om een keurig strakke ruimte te creëren.

Onze dynamische en flexibele service

Naast een waterdichte betonkelder realiseren we eveneens vele ander mogelijke werkzaamheden voor de hele regio van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Als bouwwerkenspecialist staan wij klaar om allerlei diensten te verlenen voor appartements- en woningbouw. Denk zo bijvoorbeeld aan grondwerken en rioleringswerken. Ontdek via onze referenties concrete voorbeelden van voorgaande realisaties van ons team.

Neem contact met ons op voor een offerte

Schakel ons team in wanneer u een waterdichte betonkelder wenst. Neem contact op met ons op een offerte aan te vragen voor betonwerken of om mogelijke vragen over ons werk met waterdichte beton te stellen. U bereikt ons via het telefoonnummer 055 31 67 67 of via het online contactformulier.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken