Waterdichte kelder in regio Oudenaarde

Gemotiveerd team met kennis

Meer dan 35 jaar ervaring

Kwaliteitsvolle afwerking

Een waterdichte kelder realiseren de specialisten van ons familiebedrijf te Oudenaarde, tussen Kortrijk en Gent, zonder problemen. Bij Van Hauteghem Bouwwerken realiseren we al 35 jaar lang een feilloze waterdichte betonkelder in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen. Daarnaast is ons vaste personeelsbestand evenzeer inzetbaar voor een rijk aanbod aan andere werkzaamheden.

U vertrouwt hierbij telkens op onze eerlijke en transparante communicatie. Die betrouwbare service leverde ons een breed netwerk aan tevreden klanten op. Kunnen onze specialisten te Oudenaarde u helpen met een waterdichte betonkelder in regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen?

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

De voordelen van een waterdichte kelder van ons bedrijf in Oudenaarde

Een waterdichte betonkelder in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen vervaardigen wij vanuit Oudenaarde op maat van uw wensen. Daarbij rekent u automatisch op de vele voordelen die een betonkelder oplevert. Naast de waterdichte kwaliteit zijn deze kelders bijzonder stevig en staan ze met de nodige bewapening zeer stabiel onder elke constructie. Daarnaast zijn onze specialisten in staat om deze vakkundige werkzaamheden snel uit te voeren in tegenstelling tot traditioneel gemetste kelders. Tenslotte biedt een waterdichte betonkelder die wij te Oudenaarde aanbieden voor Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen ook mooie, gladde wanden om een keurig strakke ruimte te creëren.

Onze dynamische en flexibele service

Naast een waterdichte betonkelder realiseren we eveneens vele ander mogelijke werkzaamheden vanuit ons bedrijf te Oudenaarde voor de hele regio van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Als bouwwerkenspecialist staan wij klaar om allerlei diensten te verlenen voor appartements- en woningbouw. Denk zo bijvoorbeeld aan grondwerken en rioleringswerken. Ontdek via onze referenties concrete voorbeelden van voorgaande realisaties van ons team.

Neem contact met ons op voor een offerte

Schakel ons team te Oudenaarde in wanneer u een waterdichte betonkelder wenst in de zowel Oost-Vlaanderen als in West-Vlaanderen. Daarnaast schakelt u ons ook eveneens in voor projecten in andere provincies zoals Vlaams-Brabant. Neem contact op met ons op een offerte aan te vragen of om uw mogelijke vragen te stellen. U bereikt ons via het telefoonnummer 055 31 67 67, via het e-mailadres info@vanhauteghem.be of via het online contactformulier.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken