Professionele metselwerken van A tot Z

Bij Van Hauteghem Bouwwerken nv weten we echt alles over het professioneel storten van beton.

Als specialist in bouwwerken voor woningbouw en appartementsbouw, garanderen wij van Van Hauteghem Bouwwerken nv een uitstekende service voor alle ruwbouwwerken en metselwerken. In Oudenaarde en de ruime omgeving pakken wij dan ook graag uit met onze mooiste realisaties, waarvan wij er ook een heel deel in eigen portefeuille hebben.

Betonkelders zijn waterdicht

Betonkelders zijn sterker dan gewone kelders

Betonkelders kunnen snel geplaatst worden

Snel, efficiënt en uiterst professioneel

Eens de plannen voor uw woning of renovatie rond zijn, wilt u ze uiteraard graag zo snel mogelijk uitgevoerd zien. Net dan kunnen wij u alle ondersteuning bieden, want ons bedrijf is in de mogelijkheid om zowel uw grondwerken en afbraakwerken als rioleringswerken en metselwerken te behartigen. Omdat het team van Van Hauteghem Bouwwerken nv in Oudenaarde perfect opgeleid is en over modern materiaal beschikt, worden al uw bouwwerken in een mum van tijd geklaard, zonder dat u daarbij hoeft in te boeten aan kwaliteit of resultaat. De flexibele en klantgerichte aanpak maakt uw positieve ervaring bij ons compleet.

Ook (middel)grote projecten

Van Hauteghem Bouwwerken nv staat ook tot uw dienst voor het realiseren van (middel)grote projecten in de regio. Dat doen wij steevast in nauw overleg met onze opdrachtgever en in samenwerking met een erkende architect, die ook de werfcontroles uitvoert en zo de kwaliteit én uitvoeringstermijnen van uw project garandeert.

Niet wat u zoekt? Bekijk ook eens

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Van Hauteghem Bouwwerken