Grondwerken op maat van uw project

Bij Van Hauteghem Bouwwerken nv weten we echt alles over het professioneel storten van beton.

Het uitvoeren van grondwerken in Oudenaarde en omgeving behoort tot de standaard dienstverlening van Van Hauteghem Bouwwerken nv. Met goede grondwerken staat of valt uw project immers. Laat daarom een professionele aannemer al uw voorbereidende werken uitvoeren, zodat u over de perfecte basis beschikt om uw bouw- of renovatieproject verder vorm te geven.

Betonkelders zijn waterdicht

Betonkelders zijn sterker dan gewone kelders

Betonkelders kunnen snel geplaatst worden

Vlotte dienstverlening

Wanneer u een beroep wilt doen op onze ondersteuning inzake grondwerken garanderen wij u een vlotte en flexibele service, ongeacht de omvang van de opdracht of de locatie van uw perceel. Wij beschikken over professioneel materiaal, dat aan de strengste vereisten voldoet om alle werken veilig en goed uit te voeren. Onder meer voor volgende diensten kunt u steeds op ons rekenen:

  • Algemene grondwerken
  • Kleine en grote niveleringswerken
  • Bouwklaar maken van percelen
  • Uitgraven van funderingssleuven
  • Diverse afbraakwerken
  • Algemene rioleringswerken

Woningbouw en appartementsbouw

Omdat wij als aannemer al meer dan 35 jaar ervaring hebben in de bouwsector en ook kunnen instaan voor het realiseren van betonwerken en metselwerken, zijn wij een betrouwbare partner voor het uitvoeren van al uw projecten in het kader van woningbouw en appartementsbouw. Contacteer ons gerust voor meer informatie, of ontdek alle projecten die wij in eigen portefeuille hebben.

Niet wat u zoekt? Bekijk ook eens

Immo

Betonkelders

Woningbouw

Van Hauteghem Bouwwerken