Aankoop en verkoop van panden

Bij Van Hauteghem Bouwwerken nv weten we echt alles over het professioneel storten van beton.

Van Hauteghem Bouwwerken nv in Oudenaarde realiseert in de ruime regio tal van projecten voor particuliere woningbouw, maar ook voor appartementsbouw. Als bouwspecialist pakken wij graag uit met onze mooiste realisaties, maar ook met de verkoop van panden die wij zelf in portefeuille hebben.

Betonkelders zijn waterdicht

Betonkelders zijn sterker dan gewone kelders

Betonkelders kunnen snel geplaatst worden

Uitstekende referenties

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, ontdek dan ons aanbod woningbouw en onze diensten voor verkoop van panden in Oudenaarde en de ruime regio. Op geen enkele andere manier kunt u zich een beter beeld verschaffen van ons vakmanschap inzake bouwwerken en metselwerken. Onze jarenlange ervaring resulteert in stijlvolle, mooi afgewerkte woningen, die voldoen aan alle hedendaagse normen inzake leef- en wooncomfort. Met een woning uit ons eigen aanbod geniet u van alle luxe en gemak, zonder dat u zich eerst zorgen heeft moeten maken over het bouwproces.

Ontdek alle mogelijkheden

Wenst u meer inlichtingen over onze diensten, onze samenwerking met erkende architecten in de regio of de mogelijkheden voor woningbouw? Laat dan gerust een bericht na via het contactformulier of kom eens langs tijdens de openingsuren. Ook wanneer u zelf een bouwgrond in bezit heeft die u wenst te bebouwen of te verkopen, bekijken wij graag de opties om tot een goed compromis te komen.

Niet wat u zoekt? Bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken