Betonkelder maken in provincie Oost-Vlaanderen

Expert in beton

Uitstekende dienstverlening

Perfect maatwerk

Wanneer u een betonkelder wilt laten maken in Oost-Vlaanderen, dan staat ons ervaren team voor u klaar. Bij Van Hauteghem Bouwwerken in Oudenaarde, tussen Kortrijk en Gent, hebben wij reeds 35 jaar ervaring in het leggen van betonkelders in West- en Oost-Vlaanderen. Om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen, communiceren wij op een eerlijke en transparante manier over het eindresultaat.

Zo weet u precies wat te verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Laat ons daarom een betonkelder voor u maken in Oost-Vlaanderen.

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

De voordelen van een betonkelder maken in Oost-Vlaanderen

Wanneer u door ons een betonkelder laat maken in Oost-Vlaanderen, dan merkt u meteen de vele voordelen die betonkelders met zich meebrengen. Ten eerste zijn deze waterdicht en beduidend sterker dan een traditioneel gemetste kelder. Daarbovenop plaatsen we dit type kelder veel sneller precies volgens de afmetingen die u wenst. De egale en gladde wanden van betonkelders zorgen ervoor dat u over een strakke en mooie ruimte beschikt in uw gebouw te Oost-Vlaanderen. Naast kelderspecialist staan wij eveneens voor u klaar bij andere algemene bouwwerkzaamheden zoals grondwerken of rioleringswerken.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Wilt u betonkelders laten maken in de regio van Oost-Vlaanderen? Reken dan op de experts van onze onderneming om dit probleemloos te verwezenlijken. Wanneer u nog met vragen zit over onze diensten of reeds een offerte wilt aanvragen, dan neemt u het best contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer 055 31 67 67, het e-mailadres info@vanhauteghem.be of het online contactformulier.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken