Betonkelders in West-Vlaanderen

Expert in beton

Uitstekende dienstverlening

Perfect maatwerk

Voor kwalitatieve betonkelders in West-Vlaanderen rekent u op de specialisten van ons team te Oudenaarde. Bij Van Hauteghem Bouwwerken beschikken we over 35 jaar ervaring, waardoor we precies weten hoe we voor uw gebouw de beste betonkelder maken. 

Met een vast personeelsbestand van deskundige medewerkers leveren wij telkens uitstekend vakmanschap in al onze betonnen kelders. In combinatie met transparante en eerlijke dienstverlening komen klanten telkens weer tevreden bij ons terug voor betonkelders.

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

Betonkelders die u tal van voordelen opleveren

Als u een betonkelder wilt laten maken, dan levert dat vele voordelen op voor uw constructie. Zo zijn betonnen kelders waterdicht en kunnen ze bij zwaardere constructies eenvoudig extra stevigheid krijgen door middel van bewapening. Daarnaast plaatsen wij de gewenste waterdichte betonkelders sneller dan traditioneel gemetste kelders. Het eindresultaat levert u tenslotte een mooie ruimte met gladde, egale wanden op. Deze voordelen zijn van toepassing voor alle types constructies waar wij bij betrokken zijn; van appartementsbouw tot woningbouw. Bekijk zeker onze referenties om een idee te krijgen van de betonkelders die wij reeds mochten maken. Daarnaast verrichten wij ook graag andere betonwerken.

Kies voor onze ervaren dienstverlening

Wilt u ons team inschakelen om een stevige betonkelder te maken in de provincie West-Vlaanderen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen over betonnen kelders en helpen u graag bij het indienen van een offerteaanvraag. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vanhauteghem.be of het online contactformulier in te vullen.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken