Betonkelders in West-Vlaanderen

Gemotiveerd team met kennis

Meer dan 35 jaar ervaring

Kwaliteitsvolle afwerking

Voor kwalitatieve betonkelders in West-Vlaanderen rekent u op de specialisten van ons team te Oudenaarde, tussen Gent en Kortrijk. Bij Van Hauteghem Bouwwerken beschikken we over 35 jaar ervaring, waardoor we precies weten hoe we voor uw gebouw in West-Vlaanderen de beste betonkelder maken.

Met een vast personeelsbestand van deskundige medewerkers leveren wij telkens uitstekend vakmanschap. In combinatie met transparante en eerlijke dienstverlening komen klanten telkens weer tevreden bij ons terug voor betonkelders in West-Vlaanderen.

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

Betonkelders die u tal van voordelen opleveren in West-Vlaanderen

Als u een betonkelder wilt laten maken in West-Vlaanderen, dan levert dat vele voordelen op voor uw constructie. Zo is een betonkelder waterdicht en kan hij bij zwaardere constructies extra stevigheid krijgen door middel van bewapening. Daarnaast plaatsen wij de gewenste waterdichte betonkelders in West-Vlaanderen sneller dan traditioneel gemetste kelders. Het eindresultaat levert u tenslotte een mooie ruimte met gladde, egale wanden op. Deze voordelen zijn van toepassing voor alle types constructies waar wij bij betrokken zijn; van appartementsbouw tot woningbouw. Bekijk zeker onze referenties om een idee te krijgen van de betonkelders die wij reeds maakten in Oost- en West-Vlaanderen, maar ook andere betonwerken die wij verrichtten.

Kies voor onze ervaren dienstverlening

Wilt u ons team inschakelen om een stevige betonkelder te maken in de provincie West-Vlaanderen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Onze medewerkers beantwoorden al uw mogelijke vragen of helpen u bij het indienen van een offerteaanvraag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 055 31 67 67, het e-mailadres info@vanhauteghem.be of het online contactformulier.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken