Betonkuipen voor zwembaden en zwemvijvers in West- en Oost-Vlaanderen

Expert in beton

Uitstekende dienstverlening

Perfect maatwerk

Wilt u betonkuipen laten leggen voor zwembaden en zwemvijvers in de omgeving van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen? Bij Van Hauteghem Bouwwerken in Oudenaarde hebben wij 35 jaar ervaring in allerlei algemene bouwwerken en betonwerken, zoals het aanleveren en plaatsen van uw betonkuip. Hierbij verlenen we eerlijke dienstverlening, waarbij we transparant en helder communiceren over de mogelijkheden van het project.

Op die manier keren al onze klanten tevreden terug wanneer ze een ander project in aantocht hebben. Daarom zijn wij de ideale partner om te helpen bij het plaatsen van betonkuipen voor zwemvijvers en zwembaden.

Onze diensten

Betonkelders

Woningsbouw

Appartementsbouw

Grondwerken

Immo

Referenties

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons 055 31 67 67

E-mail ons info@vanhauteghem.be

Ga voor maatwerk met betonkuipen voor zwembaden en zwemvijvers

Het grote voordeel van betonkuipen voor zwemvijvers en zwembaden is dat u perfect de maten doorgeeft die u wenst. Daardoor beschikt u over een stevige fundering voor uw zwemparadijs en is het eveneens mogelijk om toepassingen als verlichting en leidingen te verwerken in de betonkuip. Als betonspecialist weten wij als geen ander hoe we dit succesvol voor u verwezenlijken. Naast deze betonkuipen is het tevens mogelijk om een betonkelder te plaatsen, wanneer u dit wenst. Bekijk onze referenties om een beeld te krijgen van wat uw mogelijkheden zijn bij ons bedrijf.

Stel uw mogelijke vragen

Zou u beroep willen doen op onze diensten voor het plaatsen van betonkuipen voor zwembaden en zwemvijvers? Laat u dan informeren door onze medewerkers over de vele mogelijkheden die wij aanbieden omtrent betonwerken. Neem contact met ons op om uw vragen te stellen of om een offerte aan te vragen voor uw ideale betonkuip. U bereikt ons door te bellen naar 055 31 67 67 of door het online contactformulier in te vullen.

Niet wat u zoekt? bekijk ook eens

Betonkelders

Woningbouw

Appartementsbouw

Van Hauteghem Bouwwerken