Aankoop en verkoop van panden

Van Hauteghem Bouwwerken nv in Oudenaarde realiseert in de ruime regio tal van projecten voor particuliere woningbouw, maar ook voor appartementsbouw. Als bouwspecialist pakken wij graag uit met onze mooiste realisaties, maar ook met de verkoop van panden die wij zelf in portefeuille hebben.

Uitstekende referenties

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, ontdek dan ons aanbod woningbouw en onze diensten voor verkoop van panden in Oudenaarde en de ruime regio. Op geen enkele andere manier kunt u zich een beter beeld verschaffen van ons vakmanschap inzake bouwwerken en metselwerken. Onze jarenlange ervaring resulteert in stijlvolle, mooi afgewerkte woningen, die voldoen aan alle hedendaagse normen inzake leef- en wooncomfort. Met een woning uit ons eigen aanbod geniet u van alle luxe en gemak, zonder dat u zich eerst zorgen heeft moeten maken over het bouwproces.

Ontdek alle mogelijkheden

Wenst u meer inlichtingen over onze diensten, onze samenwerking met erkende architecten in de regio of de mogelijkheden voor woningbouw? Laat dan gerust een bericht na via het contactformulier of kom eens langs tijdens de openingsuren. Ook wanneer u zelf een bouwgrond in bezit heeft die u wenst te bebouwen of te verkopen, bekijken wij graag de opties om tot een goed compromis te komen.

Maalderijstraat 13
9700 Oudenaarde - België

Tel : 055 31 67 67
info@vanhauteghem.be
BTW BE0 430525194

Ma - Vr : 08u > 20u / Za - Zo : Gesloten